Понеділок, 23 січня 2017 10:15

День зосередження руху «Світло-Життя»

Молода людина як ніхто інший потребує живого контакту з Богом. Тому ми дуже раді що в суботу 21 січня знову мали змогу приїхати в Івано-Франківськ, де дуже гостинно нас прийняли отець Владислав Іващак та його юні прихожани. Натхненником цієї зустрічі був головний модератор руху «Світло-Життя» в Львівській Архідієцезії – отець Назар Білик, який спеціально на цю подію привіз аніматорів з містечка Мостиська.

Молодь з нашої парафії дуже швидко потоваришувала усіма учасниками зустрічі, внаслідок чого кожен міг бути максимально відкритий для того, щоб ділитись своїм досвідом спілкування з Богом. Окрім молоді з Чернівців у цьому заході взяли участь молоді люди з Івано-Франківська, Бучача а також з Заболотова. Під час святої Меси о. Назар нагадав, що ця зустріч з Богом і ближнім має укріпити в юних серцях віру в любов Бога до кожної людини. А також застеріг перед великою небезпекою якою є гріх, котрий дуже часто перешкоджає молодій людині відчути цю неймовірну любов.

Чудовим доповненням до духовного збагачення була приємна прогулянка різдвяними вулицями столиці Прикарпаття. Згодом, фінальним акордом був веселий вечір, який дозволив всім насолодитися радісною атмосферою цього дня зосередження. Велика подяка усім хто долучився до створення цієї духовної події.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"І хто не візьме свого хреста, і не піде за Мною слідом, той Мене недостойний."
Від Матея 10:38
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці