Неділя, 03 квітня 2016 22:52

Хресна хода вулицями міста

В цей день наші прихожани не лише присвятили свої родини милосердному Ісусові, але й долучилися до хресної дороги, яка проходила вулицями міста. З огляду на те, що в житті Церкви ми переживаємо Рік Божого Милосердя під гаслом «Милосердні як Отець», крокуючи міськими вулицями прочани замислювалися над тим, якою є суть справжнього християнського милосердя.

Варто зазначити, що почесним гостем на Хресній Дорозі був владика Василь Івасюк, правлячий Архієрей Коломийсько-Чернівецької єпархії, якого супроводжувала велика кількість греко-католицьких священиків та мирян. Несподіваними гостями на цьому урочистому богослужінні були також брати францисканці, котрі приїхали в Чернівці з австрійського міста Ґратз. Хресна хода відбувалася за участі міського голови Олексія Каспрука, котрий радо долучився до цієї події і навіть взяв участь у несінні хреста. Окрім нього мали змогу нести хрест вулицями міста священики, митці, матері, воїни та волонтери, котрі захищають нашу державу в зоні АТО а також всі бажаючі прочани. Надзвичайно приємним подарунком для всіх учасників Хресної Дороги була тепла і сонячна весняна погода, яка суттєво допомогла зосередитись на найважливіших істинах нашої віри.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на травень 2024

Молімося за те, щоб богопосвячені особи й семінаристи зростали на власній дорозі покликання завдяки загальнолюдському, душпастирському, духовному і спільнотному формуванню, яке приведе їх до того, щоб вони були вірогідними свідками Євангелія

   

Слово Боже  

"Свого тягара поклади ти на Господа, і тебе Він підтримає, Він ніколи не дасть захитатися праведному!"
Псалом 55:23
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці