Вівторок, 26 січня 2016 23:47

Радість яка не має меж

В цей день нам захотілось забути про карантин, який добряче налякав багатьох людей й хоча б трішки побути маленькими дітьми. Отож ми вирішили гайнути за місто, на цей раз ми обрали «сонячну долину». Правду кажучи у той час сонця не так вже й було багато, однак під вечір своїми пустощами ми все-таки змусили його хоча б трішки визирнути з-за пропливаючих небесними просторами хмар.

Побачивши як місто почало потопати внаслідок різкого потепління, ми мали певні сумніви, чи варто їхати туди, де на нас може чекати ще більша снігова «каша», але цей ризик був оправданий. Поринувши в снігове королівство ми відчули себе неначе в казці, де всі проблеми і сумніви відходять десь в небуття а на першому плані з'являються люди, які просто вміють радіти і ділитися цією радістю з іншими. Тому цей час проведений на лоні природи й серед усміхнених людей допоміг зрозуміти, що присутність Бога можна відчути не лише перебуваючи на молитві в поважному храмі, але й під відкритим небом, де Він промовляє навіть через посмішки того, хто поруч.

о. Андрій Безкоровайний

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Каже бо Писання: Кожен, хто вірує в Нього, не буде засоромлений."
До Римлян 10:11
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці