Субота, 31 жовтня 2015 20:39

Дорогою святих…

Осінній час відпочинку від школи можна проводити по різному. Декілька дітей з нашої парафії, вирішили провести його з користю й цікаво. Таку можливість в четвер 29 жовтня створила для них с. Ірина. Спочатку вони мали змогу «розім'яти» свою пам'ять і проявити спритність під час веселої гри, пов'язаної із назвами різноманітних фруктів.

А згодом вирушили у пошуках святих. Цю мандрівку можна було здійснити за допомогою знаків, котрі вказували на цікаві схованки, де були приховані відомості про найбільш відомих святих нашої Церкви. Кожен святий це надзвичайно цікава людина, часто обдарована різними талантами, тому діти не лише пізнавали їхнє життя але й виконували завдання пов'язані із життям святого героя подорожі. Таким чином пізнаючи св. Йоана Павла ІІ, котрий був палким шанувальником спорту, діти виконували фізичні вправи.Пізнаючи св. Терезу від Дитятка Ісуса довелося заспівати пісню, адже вона захоплювалася поезією а також помолитись до Марії адже серед знахідок був звичайно святий Максиміліан Кольбе,великий шанувальник Пречистої і отець Піо славетний сповідник. На цьому шляху діти познайомились зі святим Петром і сестрою Фаустиною Ковальською яку вважають «апостолом» Божого милосердя а на кінець були дуже сильно здивовані, адже зазирнувши до останньої схованки побачили у дзеркальці своє обличчя, котре пригадало, що святість є доступна для кожної людини, яка бажає йти слідом за Ісусом.

Прекрасним звершенням цієї пригоди була дегустація різних ласощів які напрочуд добре смакували з запашним чаєм.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Свого тягара поклади ти на Господа, і тебе Він підтримає, Він ніколи не дасть захитатися праведному!"
Псалом 55:23
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   

Від Львівської Архідієцезії

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці