Середа, 23 травня 2012 16:20

Перше Святе Причастя

Щороку, в травні, діти з нашої парафії можуть приступати до Першого Причастя, вперше приймати Ісуса під виглядом хліба до свого сердечка. Ось і цього року, 20 травня, чотирнадцятеро наших маленьких парафіян прийняли повну участь у Службі Божій.

Цілий рік вони посилено готувалися, сумлінно відвідуючи катехези та Служби, слухаючи науку релігії та вивчаючи молитви для кращого розуміння Господнього Слова. В суботу діти також вперше приступили і до Святої Сповіді, щоб приготувати у своїх серцях місце для Ісуса.

І ось в святковій атмосфері, на урочистій недільній Службі, 14 маленьких янголяток у білих альбах просили у своїх батьків та хресних про благословіння. Всі були дуже збуджені у передчутті чогось великого, але не було меж хвилювання с. Елі, яка пройшла цей довгий шлях підготовки разом ними. Батьки попросили в отця-настоятеля Марека про уділення їхнім дітям Святого Причастя. В храмі відчувалася велика радість всіх присутніх, а щасливі дитячі обличчя свідчили про прихід Ісуса в їхні сердечка.

Попереду ще білий тиждень, під час якого діти матимуть нагоду в такій самій святковій атмосфері щоденно приймати Господа до своїх сердечок.

Бажаємо зберегти свої серця такими ж чистими, щоб Ісус товаришував вам протягом всього вашого життя. Дякуємо отцю-настоятелю Мареку, о. Андрію, с. Елі та всім, хто доклав зусиль до цього свята.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на квітень 2024

Молімося, щоб у кожній культурі були визнані гідність жінок та їхня цінність і щоб було покладено край дискримінації, жертвами якої вони стали в різних частинах світу

   

Слово Боже  

"Найперше майте щиру любов один до одного, бо любов покриває багато гріхів!"
1 Петра 4:8
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   

Від Львівської Архідієцезії

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці