Четвер, 26 квітня 2012 00:24

“Оази не можна навчитися, оазу треба пережити”

"Оази не можна навчитися, оазу треба пережити"
Кс. Франциск Бляхницький, засновник руху "Світло-Життя"

З 20 по 22 квітня, в Крисовичах, Львівської області відбулася п'ята формаційна зустріч кандидатів у аніматори Руху"Світло-Життя" Львівської Архиєпархії РКЦ. П'ятеро представників нашої парафії вчетверте взяли участь в зустрічі. Темою цих реколекцій стали літургія та нова культура.

Разом з кс. Міреком Зайцем, с. Кароліною Баран, дияконом Андрієм Пеканцем, дияконом Володимиром Росоловським та Оксаною Страз ми розмовляли про культуру нашої поведінки в суспільстві, в спільноті, родинному домі. Щоденно тішилися Господньою присутністю в нашому житті, беручи участь в Службі Божій, приймаючи Святе Причастя, слухаючи проповіді кс. Мірека та роздумуючи над Господнім Словом.

Цього разу на нашу оазу завітав архієпископ Мєчислав Мокшицький, який разом з місцевими священиками очолив урочисту Месу. Своєю проповіддю про важливу роль віруючої молоді, молитви, буття справжнім християнином, віри в Церкву та в Ісуса Христа, життя в харизмах та перебування з Господом, він розпалив ще більший вогонь віри у нашому серці та бажання змінюватися. Суботній день закінчився теплим вогнищем з ковбасками, сміхом та веселими танцями.

Недільний ранок, після спільної молитви, ми провели в тиші і роздумах, пишучи свої свідоцтва тих переживань, які досвідчили на оазах. Формаційна зустріч завершилася спільною Літургією.

Відлуння пісень лунатиме в наших головах і серцях, приємні спогади, проповіді та взаємна підтримка кріпитимуть нас до наступних реколекцій оазових.

Дуже вдячні нашому отцю-настоятелю Мареку, о. Міреку, с. Кароліні та всім учасникам за підтримку. Вже не дочекаємося наступної оази.

Аллілуя!

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на березень 2024

Молімося, щоб ті, хто у різних частинах світу ризикує життям за Євангеліє, надихали Церкву своєю відвагою та своїм місійним запалом

   

Слово Боже  

"Пильнуйте й моліться, щоб не впасти в спокусу, бадьорий бо дух, але немічне тіло!"
Від Марка 14:38
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   

Від Львівської Архідієцезії

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці