Версія для друку
Вівторок, 07 вересня 2021 11:43

Парафіяльні оголошення від 05 вересня 2021 року

** XXIIІ НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ ** 

05.09. – 12.09.2021 р. 

1. Сьогодні перша неділя місяця – після Святої Меси зміна розарієвих тайн.

2. В Літургії Церкви в цьому тижні згадуємо:

Середа – свято Народження Пресвятої Діви Марії.

Храмове Свято в Лужанах 8 вересня о 17.30, в Давиденах Зруб - 9 вересня о 15.00.

3. В суботу 11 вересня у нашому храмі не буде Святих Мес о год. 9.00 і 18.30 з огляду на обов'язкову участь духовенства і богопосвячених осіб в Конгрегації у Львові поєднану з процесійною ходою з реліквіями бл. Якова Стрепи по місту та з'їздом молоді.

4. В наступну неділю 12 вересня будемо святкувати Відпустову Урочистість в нашій Парафії Воздвиження Всечесного Хреста. Святкова Літургія о год. 15.00. В день відпусту буде Свята Меса о год. 9.00, а о 11.00 з уділенням таїнства Подружжя. Не буде Святої Меси о год. 13.00. З нагоди відпусту запрошуємо до сповіді щоденно перед Святою Літургією. Запрошуємо також дівчаток до сипання квітів, малих хлопчиків з дзвіночками і дітей після І Причастя в літургійному одязі. Прошу парафіян, Легіон Марії, Родину Кольпінга, Польське Товариство і Рух Назаретських Родин приготувати бутерброди і спекти солодощі для Гостей. Прошу про матеріальну допомогу у приготуванні їжі для священиків та гостей. При виході з костелу можна скласти пожертву на квіти на відпустову урочистість.

5. В четвер, 9 вересня, обов'язкова зустріч міністрантів після вечірньої Святої Меси.

6. Катехези в нашій парафії розпочнуться після парафіяльного відпусту. Розклад катехез знаходиться на таблиці оголошень. Включіть заняття з катехізису в план занять дітей.

7. Щиро дякуємо за всіляку Вашу допомогу в нашій парафії, тим, хто дбає про чистоту нашого храму, за генеральне прибирання храму. В цьому тижні просимо до прибирання наступні родини: Цабак Михайла, Мешак Христини, Гонтарук Василини, Стефанюк Євгенії, Дудченко Магдалини.

8. За всі пожертви, які складаєте на потреби нашої парафії і на ремонт костелу, щиро дякуємо.

ПЕРЕДШЛЮБНІ ОПОВІДІ:

Ривай Мар'ян, римо-католик, проживає в с. Нижні Петрівці і Кожокару Марина, римо-католичка, проживає у Києві, оповідь 2.

Усім парафіянам та гостям бажаємо благословенної і світлої неділі