Версія для друку
Субота, 14 січня 2017 11:11

Футбольний турнір в Івано-Франківську

Футбол це гра, яка вимагає від людини великої спритності та неабиякої фізичної віддачі. Тож п'ятеро юнаків з Чернівців вирішили випробувати свої сили а також спортивну вдачу і 13 січня взяли участь у ІІІ футбольному турнірі, який кожного року проводиться в парафії Христа Царя в Івано-Франківську.

Перш ніж гравці приступили до змагань, була звершена Євхаристія в парафіяльному храмі. Настоятель парафії о. Владислав Іващак під час святої Меси наголосив, що футбол – це гра, яка дозволяє людині віднайти в собі свої фізичні можливості і розвинути їх. Футбол дозволяє людині відчути, що Бог обдарував її силою духа і міцним здоров'ям, яке слід шанувати і дякувати Богу за цей дуже цінний дар. Для прикладу він згадав про перемогу в чемпіонаті світу збірної команди з Бразилії, після якої всі гравці в присутності вболівальників встали навколішки і подякували Богу за свою перемогу.

Тож зміцнившись Божим словом гравці вирушили на поле бою щоб помірятись своїми спортивними силами. Гра була дуже цікавою і сповненою інтриги. Іноді емоції зашкалювали. Уже в першому поєдинку нашій команді трапився надзвичайно сильний противник (команда з Мостиськ), який змусив хлопців добряче понервувати й зрештою сильно похитнув надію на перемогу. Подальші футбольні батли принесли нам дві перемоги. Але нажаль остання вирішальна гра все розставила на свої місця і нашу команду нагородили заслуженим другим місцем. Ми щиро вдячні Богу та організаторам за таку чудову футбольну подію і можливість зустрітись з міністрантами з інших парафій.