Неділя, 20 листопада 2016 22:44

Нові міністранти в нашій парафії

Урочистість Ісуса Христа Царя Всесвіту цього річ в нашій спільноті була винятковою, адже в цей день літургійна служба вівтаря поповнилась шістьма новими міністрантами. На протязі року вони пильно спостерігали за своїми старшими колегами і уважно готувалися до почесної місії – служити Ісусові під час святої літургії. І ось нарешті цей день настав. Під час урочистої святої Меси в присутності настоятеля, своїх батьків, близьких та численних прихожан, кожен із них подякував Богу за благодать міністрантського покликання і пообіцяв святі обов'язки міністранта виконувати побожно, старанно й радісно заради слави Божої і для добра парафіяльної спільноти.

Юні кандидати перед тим як скласти Богу присягу, вислухали проповідь, під час якої усвідомили собі суть християнського життя. Вони зрозуміли, що найкращим взірцем для них є Христос, який маючи велику владу ніколи не використовував її для себе але завжди заради блага кожної людини. В цьому полягає також суть міністранського служіння – допомагати священику у звершенні літургії яка є спільним благом для всієї спільноти віруючих. Традиційним завершенням святкової церемонії був солодкий почастунок, який новоспечені міністранти розділили зі своїми старшими колегами.

   

Святі Меси  

Нд - 9.00 (пол), 11.00 (укр),
13.00 (укр), 18.00 (укр)
Пн - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Вт - 9.00 (пол) 
Ср - 9.00 (пол)
Чт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Пт - 9.00 (пол), 18.00 (укр)
Сб - 9.00 (пол), 18.00 (укр)

   

Молитовні наміри  

Молитовний намір Папи на березень 2024

Молімося, щоб ті, хто у різних частинах світу ризикує життям за Євангеліє, надихали Церкву своєю відвагою та своїм місійним запалом

   

Слово Боже  

"Не кожен, хто каже до Мене: Господи, Господи! увійде в Царство Небесне, але той, хто виконує волю Мого Отця, що на небі."
Від Матея 7:21
   

Читайте, слухайте  

ewtn ua

   

Ми у Facebook  

   

Від КРЕДО

   

Від Львівської Архідієцезії

   
© Парафія Воздвиження Всечесного Хреста Римсько-Католицької Церкви в Україні. м.Чернівці